04 feb 2019

Begin januari zijn wij gaan werken met Validsign.

Met de hosted service van ValidSign kunnen wij u uitnodigen om documenten op elk apparaat gemakkelijk en veilig te ondertekenen. Uw documenten kunnen in een fractie van tijd gemakkelijk worden ondertekend in vergelijking tot pen en papier. U ontvangt een melding om het document te bekijken en te ondertekenen. Gemakkelijk en veilig, in de meest vertrouwde Cloud. Door gebruik te maken van ValidSign ontvangt u na ondertekening het meest uitgebreide elektronische bewijs. Archiveren kan automatisch in uw archief worden uitgevoerd.

Hoe werkt het?
U ontvangt van ons een sms met een toegangscode en een email met het te ondertekenen document. U voert de sms code in om toegang te krijgen tot het document. In het geopende document ondertekent u rechtsgeldig door op de knop te klikken. Het document komt getekend bij ons retour. Op het moment dat wij het document retour hebben is het voor u te downloaden voor uw eigen administratie. U snapt dat naast dat het beter voor ons milieu is, wij u hiermee ook sneller van dienst kunnen zijn.