04 feb 2019

Mijn naam is Arieke Lubberink-Bergwerff

Getrouwd met Geert-Jan Lubberink en moeder van vier kinderen, drie van onszelf, de jongste is onze pleegdochter. Woonachtig in IJhorst, een klein gehuchtje op de grens van Overijssel & Drenthe. Hier wonen wij alweer 20 jaar met veel plezier. Naast mijn gezin mag ik graag fitnessen, wandelen met de honden, lezen of een film kijken.

Toen Kees & Geert-Jan 12 jaar geleden begonnen, ben ik bij hen aan het werk gegaan voor de secretariële ondersteuning. Om er na de geboorte van onze derde uit te stappen. Vervolgens ben ik zeven jaar thuis geweest bij de kinderen. Dit beviel iedereen goed, Geert-Jan had voldoende tijd voor Fiscalys en ik had voldoende tijd voor onze kinderen. Nu de jongste naar de basisschool is, was de keuze om weer terug te komen bij Fiscalys snel gemaakt. Weliswaar onder schooltijd, maar wel weer elke dag op kantoor. En het is heel fijn om weer terug te zijn, er is meer gedigitaliseerd maar het werkt een stuk efficiënter dan 12 jaar geleden.

Ik ben werkzaam vanuit kantoor de Wijk. Ik zal u vast wel een keer via mail of telefoon mogen begroeten, dan weet u tenminste met wie u spreekt.