Wat wij bieden

Fiscalys bestaat uit een team toegewijde mensen die elke dag weer lol hebben in het verwerken van cijfers tot nuttige stuurinformatie voor onze klanten. Dit doen we graag op een persoonlijke wijze, wat voor u belangrijk is, is voor ons ook belangrijk. U bent geen nummer maar een naam, met een bedrijf, een gezin, een vakantie en ga zo maar door. Kortom passie voor onze klanten is onze kernwaarde.

Wat wij u bieden is een enorme hoeveelheid aan kennis en ervaring, maar daar zijn we natuurlijk niet uniek in, dat weten we. Wat ons onderscheidt van anderen is de manier waarop wij naar uw onderneming kijken, wij blijven namelijk niet tegenover u zitten maar pakken de stoel naast u. Wij gebruiken proactief onze kennis en kunde om u te inspireren en vaak is dat op veel meer vlakken dan alleen maar de droge cijfertjes. Om van toegevoegde waarde te zijn is een relevant netwerk belangrijk, daarom werken wij samen met niet alleen financiƫle partijen maar ook met o.a. organisatieadviseurs, sociaal ondernemers en innovatie netwerken. Onze kennis en ervaring zijn groot, ons netwerk onbegrensd.

Fiscalys is uw financiƫle sparringpartner

Onze medewerkers

Fiscalys heeft een enthousiast team van toegewijde medewerkers, en daar zijn we trots op! Wij stellen ons graag aan u voor: